New Jersey

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju New Jersey

Nekretnina na prodaju u New Jerseyu

New Jers New Jersey država Sjedinjenih Američkih Država, koja se nalazi u sjeveroistočnom dijelu zemlje (Srednji Atlantik); graniči sa sjeveroistom države New York, istočno od Atlantskog oceana, na jugu Delaware, na zapad i sjeverozapad od Pennsylvania. Rijeka Hudson čini dio sjeveroistočne granice, rijeka Delaware i istoimeni zaljev označavaju južnu i sjeverozapadnu granicu. Sjedinjene Američke Države, smještene u sjeveroistočnom dijelu zemlje (Srednji Atlantik); graniči sa sjeveroistom države New York, istočno od Atlantskog oceana, na jugu Delaware, na zapad i sjeverozapad od Pennsylvania. Rijeka Hudson čini dio sjeveroistočne granice, rijeka Delaware i istoimeni zaljev označavaju južnu i sjeverozapadnu granicu.
Niste sigurni je li zanimljivo mjesto za lov na prodaju nekretnina u New Jerseyju, ali ako pročitate naš opis, pregled tržišta nekretnina možete imati ideju o tome.

New Jersey je sjeveroistočna država SAD-a s oko 130 milja atlantske obale. Glavni grad je Trenton, ali najveći gradovi po stanovništvu su Newark i Jersey City. U Liberty Cityu, gdje se nalazi Liberty State Park, odakle trajekti traju za obližnji otok Ellis, nalazi se povijesni Muzej za useljavanje i ikonasti kip Slobode.

U proljeće tržište nekretnina je dostigla dobru točku i kao u 2017 dionice su tijesan i cijene kuća su jake. Nesigurnost o novim porezima i odbijanje prepaidnih svojstava potaknulo je neke prodavače da pronađu način čekanja, ograničene ponude i potaknuli New Jerseyjeve kupce da se pitaju postoji li olakšanje u očima.
Ovdje su 4 New Jersey trendove nekretnina znati ako tražite nekretnine za prodaju u New Jerseyu za 2018. godine.

Nedavne porezne promjene zadržavaju prodavače nekretnina za prodaju u New Jerseyu na marginama.

New Jersey ima najvišu stopu poreza na imovinu ili prosječni iznos stambenih jedinica koji se zapravo plaća kao postotak vrijednosti kuće.

Cijene nekretnina na prodaju u New Jerseyu i dalje rastu.
Smanjeni oglasni prostor podržava cijene kuća u New Jerseyju. Rana potražnja za proljetnim tržištem 2018. godine pokazuje snažnu potražnju za kućama, dva u smislu snažnog rasta i zdravog tržišta rada.

Iako se očekuje povećanje stope hipoteka u 2018. godini, one su i dalje povijesno niske. Trenutačne stope na 30-godišnje fiksne hipoteke su oko 4,5.

Glavni grad države i županija, Trenton je u razdoblju divovskog buđenja. Proširena revitalizacija i novi rast posljednjih godina pridonijeli su njezinom izgledu kao glavnom komercijalnom i državnom centru i idealnom mjestu gdje možete započeti s pretraživanjem nekretnine za prodaju u New Jerseyju. Raznolikost četvrti nudi bezbroj stambenih mogućnosti, a mnogi privlače čudne stare kuće dostupne po umjerenim cijenama.

Porezni poticaji i snažne organizacije za podršku susjedstvu dodatno potiču taj trend prema obnovi. Trenton nudi izvrsnu nekretninu za prodaju u New Jerseyu, ali i vrlo dobre škole i prevelik broj kulturnih usluga, od simfonije do kazališta do muzeja svjetske klase.

  •  
    Selio se u New Jersey. Izaslanstvo i živi u New Jerseyu

        New Jersey: jedna od destinacija s ludim kulturnim identitetom, to je najgušće naseljena država u Sjedinjenim Američkim Državama. Najgušće naseljeni grad, Newark, sa svojih 500.000 stanovnika, dopustio je ovoj naciji da dobije nadimak "Vrtna država". Priznajte: često ste željeli preseli ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 34366

Prodaja Ostalo (Stambeno), New Jersey, Bergen County, Hasbrouck Heights, 27 Division Ave

3,256,461.01HRK
Prodaja
Ostalo (Stambeno)

175.59 m²
Lijepa 4 spavaća soba s 3 kupatila u nevjerojatnom obiteljskom susjedstvu, samo kilometrima od NYC. Idealno smješten na kraju vrlo mirne, poželjne uli...
Cod. 3489

Prodaja Vila, New Jersey, Newark, Newark, Newark

20,513,140.23HRK
Prodaja
Vila

390 m²
Na prodaju, nesmetan prostranom zaljevu
UNAVAILABLE
Cod. 3488

Prodaja Vila, New Jersey, Trenton, Trenton, Trenton

37,782,986.67HRK
Prodaja
Vila

547 m²
Na prodaju
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB